Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke 4 gangen lunch, hartelijke ontvangst (ook als je tijdens de restaurantweek komt) en uitstekende bijpassende wijnen. Eigenlijk was alles gewoon genieten; mooi opgemaakte borden, bijzondere smaak combinaties. We hebben genoten en komen zeker terug!
Heerlijk gegeten, onder het genot van een zeer goed glas wijn. Uitstekende keuze van het restaurant.
Vriendelijk en adequaat personeel, gezellig gezeten. Kortom: een top avond
Zeer lekker gegeten in de restaurant week by Ratatouille, 4 gangen verrassingsmenu waarbijj het eten helemaal klopte, al bij de amuse waren de combinaties uitnodigend en de wijnen matchten ook bij de gerechten.
Locatie is mooi en geeft ook een kijkje in de keuken zonder dat dat storend is aan tafel. Ook geode aco...
Lees hele reviewZeer lekker gegeten in de restaurant week by Ratatouille, 4 gangen verrassingsmenu waarbijj het eten helemaal klopte, al bij de amuse waren de combinaties uitnodigend en de wijnen matchten ook bij de gerechten.
Locatie is mooi en geeft ook een kijkje in de keuken zonder dat dat storend is aan tafel. Ook geode acoustiek.
Enig feedback was er over de service, ondanks dat het wel geprobeerd werd was deze toch minder professioneel dan verwacht. Lang wachten op de rekening en wat plat in het taalgebruik.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.