Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten, sfeer en bediening waren goed. Heerlijk avondje gehad!
Van binnenkomst tot naar huis gaan alles klopt bij dit restaurant. Hartelijke ontvangst in een statig pand dat mooi is aangekleed. Een open keuken waar de chef met zijn brigade de meest lekkere gerechten na elkaar op tafel tovert. We zaten heerlijk op een halve bank met mooie ruime tafel en uitizicht op het gehele r...
Lees hele reviewVan binnenkomst tot naar huis gaan alles klopt bij dit restaurant. Hartelijke ontvangst in een statig pand dat mooi is aangekleed. Een open keuken waar de chef met zijn brigade de meest lekkere gerechten na elkaar op tafel tovert. We zaten heerlijk op een halve bank met mooie ruime tafel en uitizicht op het gehele restaurant. Vooraf een glas champagne om op te warmen! Wat smaak makers en ovenheerlijk brood. In totaal 6 gerechten gehad met 6 (halve) glazen wijn wat echt een volle buik oplevert. Vakkundig geselecteerde wijnen uit diverse streken met Italië als boventoon. Uitstekend gewoon! Ook de friandises met dubbele espresso als afsluiting top! Voldaan en relaxed naar huis. We komen terug!
Heerlijk gegeten.
Het eten is fantastisch en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Dieetwensen ivm allergie zijn geen probleem en wordt goed rekening mee gehouden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.