Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*

9.4 Gebaseerd op 584 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"leuke en lekkere kennismaking "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We kregen een viergangenmenu in het kader van de restaurant week.
Ik nam er een wijnarrangement bij maar omdat mijn man geen alcohol drinkt, hebben ze voor hem alcohol vrije cocktails gemaakt. Die waren ook heerlijk.
Mooie en lekkere gerechtjes. En een erg attente bediening. Kortom Feest!!

Joke op 03 oktober 2017

"mooi restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen, en goede wijn! Ook als je zoals ik geen vlees eet een feestje om te gaan eten!

Jacqueline op 30 september 2017

"Alweer heerlijk!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

In het kader van de restaurantweek (3 gerechten voor 27,50 met een toeslag van 12,50 voor een Michelinsterrestaurant zoals Ratatouille) weer eens een bezoek gebracht.
Joshua Jaring heeft weer een nieuw menu samengesteld en bood een 4e gang gratis aan.

We begonnen met een Tilly's Wineyard, sauvignon blanc/semilli...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek (3 gerechten voor 27,50 met een toeslag van 12,50 voor een Michelinsterrestaurant zoals Ratatouille) weer eens een bezoek gebracht.
Joshua Jaring heeft weer een nieuw menu samengesteld en bood een 4e gang gratis aan.

We begonnen met een Tilly's Wineyard, sauvignon blanc/semillion uit Australië. Heerlijk fruitig en fris.
Al snel kregen we 2 kommetjes met amuses:
Karnemelkroom met een stukje ingelegde zure haring (rolmops-achtig) en twee bolletjes gefermenteerde zwarte knoflook. Heerlijk hapje!
amuse 2:
Rilette van zwartkopkip met rode besjes en een pepertje.

Voorgerecht:
Ceviche Langoustine
Tartaar van langoustine / haringkaviaar / tiger’s milk van kokkels /kokkels/ mango rode biet / watermeloen / koriander / pimenta biquinho / avocado.
Wat een prachtige combinaties!

Tussengerecht:
Roodpoot Patrijs
Op het karkas gebraden roodpoot patrijs / gebakken cèpes (eekhoorntjesbrood) / schuim van cèpes / groene asperge / pommes dauphine / Albufeirasaus
De saus steelde de show, een saus gemaakt met witte port, madeira en ganzenlever. Absoluut heerlijk. Mals patrijsje ook.

Hoofdgerecht:
Proeverij van Rund
Short-rib van de Black Bastard / rundersukade / rundertartaar / ossenhaas / romanesco / pompoencrème / gerookte sojabonen /vleesjusmet parelende gerookte olie.
Werd geserveerd op een stuk bot. Had voor ons niet gehoeven. Maar verder waren alle verschillende stukken vlees heerlijk en smolten in de mond. Vleessaus weer van hoge kwaliteit. Bij dit vleesgerecht dronken we een volle rode Spaanse wijn.

Dessert:
Mi-cuit van bittere chocolade/ framboos/ duindoorn/ passievrucht/ ijs van lavazatta-koffie. Allemaal smaaksensaties geserveerd in prachtige en smaakvolle kokertjes.

Voor ons alweer het bewijs dat Ratatouille en met name Joshua Jaring nog steeds verder doorgroeit en mogelijk wel onderweg is naar een volgende Michelinster. Absolute aanrader!

Paul Schnek op 29 september 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ratatouille Food & Wine*

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.

Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.

Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers

Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.

Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected]

Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering. Het is ook mogelijk om de reservering op iemand anders zijn naam te zetten. Het terugstorten van een aanbetaling duurt tot 7 werkdagen, daarbij doen we een beroep op uw geduld.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden