Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit keer waren we bij Ratatouille voor de lunch met de Nationale Restaurantweek.
Het enige waar we wat op kunnen aanmerken is de muziek, die naar onze smaak nogal hard staat.
Verder is dit één van onze favorieten waarvoor we graag een stukje reizen (vanuit Weesp).
Overigens heeft Ratatouille op het ogenblik een l...
Dit keer waren we bij Ratatouille voor de lunch met de Nationale Restaurantweek.
Het enige waar we wat op kunnen aanmerken is de muziek, die naar onze smaak nogal hard staat.
Verder is dit één van onze favorieten waarvoor we graag een stukje reizen (vanuit Weesp).
Overigens heeft Ratatouille op het ogenblik een lunchaanbod: 3 gangen met aperitief, wijn en koffie voor €55,00 pp.
Ook helemaal goed!
Echt geweldig lekker gegeten. Vorige week hadden we al erg goed gegeten bij Cheval Blanc, maar dit was voor mij dan toch wel de overtreffende trap! Krachtige smaken, fraai gepresenteerd en goede porties. Knap gedaan! Ondanks dat de tent vol zat verliep alles in alle rust en met aandacht. Een fijn team. Komen zeker weer terug!
Hele mooie en lekker gerechten. Goede wijn. Personeel zeer vriendelijk. Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.