Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij zijn ontvangen door aardige dames die onze jassen aanname. Vervolgens werden wij begeleid naar onze tafel. Na een glas champagne kregen wij de keuze uit een 3 of 6 gangen diner. Er is gekozen voor een 6 gangen diner. De obers waren zeer vriendelijk en bekwaam. Niet alles ging volgens de etiketten en regels, maar...
Lees hele reviewWij zijn ontvangen door aardige dames die onze jassen aanname. Vervolgens werden wij begeleid naar onze tafel. Na een glas champagne kregen wij de keuze uit een 3 of 6 gangen diner. Er is gekozen voor een 6 gangen diner. De obers waren zeer vriendelijk en bekwaam. Niet alles ging volgens de etiketten en regels, maar het eten maakte alles meer dan goed. Stuk voor stuk kunstwerken die heerlijk zijn om op te peuzelen met een team van 6 personen stonden de heren in de keuken hard te werken om dit om een juist tempo naar de verschillende tafels te krijgen. Ik kan iedereen aanraden om hier een keer te gaan eten!
Great food, nice ambience, good service.
We will certainly come back!
Het eten was perfect. Ook het wijnarrangement was heerlijk. Het restaurant heeft een prettige sfeer en de akoestiek is ok. De bediening was vriendelijk en deed zijn best om het ons naar de zin te maken. Doordat je door veel verschillende mensen wordt geholpen is de bediening wel iets minder persoonlijk.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.