Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Regelmatig bij restaurants gegeten met een Michelin ster, maar dit was de minst lekkere. Een aantal gangen waren oké, maar niet echt bijzonder. De gang van het hoofdgerecht was echt niet lekker! Gezien dat we niet de enige met klachten waren bij deze gang. Er is maar bij 1 gang gevraagd of we het lekker vonden. Bij ...
Lees hele reviewRegelmatig bij restaurants gegeten met een Michelin ster, maar dit was de minst lekkere. Een aantal gangen waren oké, maar niet echt bijzonder. De gang van het hoofdgerecht was echt niet lekker! Gezien dat we niet de enige met klachten waren bij deze gang. Er is maar bij 1 gang gevraagd of we het lekker vonden. Bij alle andere keren werd ons bord weg gehaald zonder een woord te wisselen, niet echt netjes. Het pand is prachtig, maar we vonden het niet voor herhaling vatbaar.
Heerlijke avond gehad. Mooie gerechten met verrassende smaken, goede texturen en een mooie balans. Wijn spijs was ook dik in orde. Wij komen hier zeker terug.
Eten wordt mooi geserveerd, smaken zijn vlak, personeel zeer aardig, maar passie ontbreekt
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.