Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Enorm genoten van de super verfijnde gerechtjes en de bediening is wederom attent en vriendelijk
Dit is echt een avondje uit eten
There are only two starters that I think are delicious. I think the main course lamb and dessert can be described as unpalatable.
In terms of service, I felt that my friend and I were not warmly received. It was obvious that all the waiters were not interested in having more communication with us, I think maybe it'...
There are only two starters that I think are delicious. I think the main course lamb and dessert can be described as unpalatable.
In terms of service, I felt that my friend and I were not warmly received. It was obvious that all the waiters were not interested in having more communication with us, I think maybe it's because we look like poor students who can't afford a restaurant like this. They just finished their work very perfunctorily. On all the other tables next to us, there was a waiter bringing up unfinished main courses (the lamb) and explaining it to them, and we were skipped this step.
In terms of environment, the small tables for two in this restaurant are very strangely arranged. My partner and I were seated at a 90 degree angle, which I don't think is a good setting for communication. And we need to face the corridor when we were eating, which made me feel that we were not in a quiet environment that belongs to us.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.