Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben een 4 gangen menu in het kader van de restaurantweek. Ontvangst en bediening was hartelijk en vriendelijk. Het eten was een lust voor het oog, de wijnen waren bijzonder en lekker. Kortom voor herhaling vatbaar.
heerlijk gegeten in Ratatouille. met name de signature dish gepresenteerd door de chef zelf en de presentatie van het kaas-dessert waren fantastisch.
De bediening was jong maar uiters professioneel. Bij de uitleg van de wijnen was het duidelijk dat hier een sommelier werkt die zijn vakk uitmuntend verstaat.
Onze ervaring was dat we de combinatie van service, keuken en sfeer een ratatouille vonden. Het eten heerlijk en een feestje om naar te kijken. Maar de sfeer in het restaurant was nauwelijks voelbaar, dus kaal voelt het aan. Er is geen interactie tussen personeel en cliënten. Je merkt dat de bereiding van het eten v...
Lees hele reviewOnze ervaring was dat we de combinatie van service, keuken en sfeer een ratatouille vonden. Het eten heerlijk en een feestje om naar te kijken. Maar de sfeer in het restaurant was nauwelijks voelbaar, dus kaal voelt het aan. Er is geen interactie tussen personeel en cliënten. Je merkt dat de bereiding van het eten voorop staat en daarin mis je een belangrijke item nl. contact. We hebben daarnaast meer dan 1,5 uur moeten wachten op ons eerste gerechtje.
Dus al met al, verdient nog wat aandacht.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.