Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit is echt een aanrader, wij hebben van het 5 gangen verassingsmenu genoten. Werkelijk fantastisch wat het team allemaal samenstelt en wat een smaaksensatie. Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken, alle lof hiervoor. Voor onze smaak mag de verlichting iets feller maar dat is natuurlijk perso...
Lees hele reviewDit is echt een aanrader, wij hebben van het 5 gangen verassingsmenu genoten. Werkelijk fantastisch wat het team allemaal samenstelt en wat een smaaksensatie. Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken, alle lof hiervoor. Voor onze smaak mag de verlichting iets feller maar dat is natuurlijk persoonlijk. Enige minpuntje was de staat van het herentoilet, dat zou tussendoor gecheckt moeten worden want dat zat vol remsporen. Dit is opbouwende kritiek want het heeft onze avond niet verpest.
Heerlijk! Goed! Klasse, zonder opgeprikt gedoe. Zalig eten. Mooi dat er rekening werd gehouden met onze jonge zoon die zijn voorkeuren had en alle uitleg kreeg over voor hem onbekende spijzen. Complimeten voor de sommeliers!
Zeker voor herhaling vatbaar.
We hebben gisteren heerlijk geluncht bij Ratatouille met voortreffelijke amuses vooraf en een uitstekend menu voor een mooie prijs.
Gaan hier zeker vaker eten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.