Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Had van het eten iets meer verwacht voor een sterrentent. Beetje “zware” gerechten met 2x foie gras (van de 3). Bediening prima. Niet dat stijve van de bokkendoorns. Muziek zou wat minder op de voorgrond mogen.
We enjoyed a very good lunch at Ratatouille! Dishes were delicious and very well presented, the ambience was very cozy and the staff welcoming
A few small points we thought staff could have been more careful on:
- one of the guests did not speak Dutch, part of staff switched to English but some of the staff kept ...
We enjoyed a very good lunch at Ratatouille! Dishes were delicious and very well presented, the ambience was very cozy and the staff welcoming
A few small points we thought staff could have been more careful on:
- one of the guests did not speak Dutch, part of staff switched to English but some of the staff kept speaking Dutch
- one of the ingredients of the dessert was olives, and when we told the waiter that there was an olive pit in one of the plates, he replied laughing saying “oh, stout!” (we would expect a more concerned/apologetic reaction)
Apart from these small remarks, the experience was really good and we really enjoyed our lunch
Vega. en bijpassende bob arrangement was super. Voor niet vega. was het erg wisselend. Van super lekker tot toch minder lekker. Lunch was voor niet vege. vele malen lekkerder dan diner voor niet vega.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.