Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bijzondere - smaakvolle- gerechten, mooi wijnarrangement. Heel attente bediening, prettige informele sfeer. Wij hadden een top-avond.
Het was een heerlijke avond met goede en soms bijzondere gerechten zoals de tonijn ganzenlever en de coquille. Ook de amuses waren speciaal. Vriendelijk en kundig personeel. Op mijn vraag of we een nagerecht konden krijgen dat wat frisser was dan wat er op het menu stond werden we verrast met een heerlijk toetje met ijs. Zeker nog een keer een bezoek waard.
We hebben fantastisch gedineerd bij Ratatouille. We hadden het vijf gangen verrassingsmenu en werden ook daadwerkelijk positief verrast door de mooie combinaties en kwaliteit. De porties waren wat groter dan je zou verwachten voor een restaurant van deze kwaliteit, dus pas op met het brood!
Kleine foutjes in de b...
Lees hele reviewWe hebben fantastisch gedineerd bij Ratatouille. We hadden het vijf gangen verrassingsmenu en werden ook daadwerkelijk positief verrast door de mooie combinaties en kwaliteit. De porties waren wat groter dan je zou verwachten voor een restaurant van deze kwaliteit, dus pas op met het brood!
Kleine foutjes in de bediening, maar zeker niet storend.
Dan op het negatieve. Wij hadden een wijnarrangement bij het menu. De kwaliteit van de wijn bleef echter ver achter bij de kwaliteit van het eten. Iets meer investeren in de wijn zou de avond nog veel mooier hebben gemaakt. Volgende keer laten wij het in ieder geval niet aan de sommelier over....
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.