Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten en bediening was top.
Fantastisch
Mooie en verassende gerechten in een mooie setting.
Het lamsgerecht mocht voor ons iets meer op smaak worden gebracht. Een stuk lams was iets te gaar, zoutig en droog.
De zout in het dessert was overheersend.
We vroegen om koffie, maar werden automatisch ‘gesupersized’, dwz met friandises, zonder dat we dat hadde...
Mooie en verassende gerechten in een mooie setting.
Het lamsgerecht mocht voor ons iets meer op smaak worden gebracht. Een stuk lams was iets te gaar, zoutig en droog.
De zout in het dessert was overheersend.
We vroegen om koffie, maar werden automatisch ‘gesupersized’, dwz met friandises, zonder dat we dat hadden besteld.
We hadden graag ook keuze uit goedkopere wijnen per glas gehad. Nu bestaat alleen keuze uit wijnen per glas uit het duurdere assortiment.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.