Wat 36 mensen zeggen over Vecera
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij, een stel, hebben kort geleden bij Vecera gedineerd. Wat voelden wij ons verwend. De eerste twee gangen waren heerlijke amuses. Hierdoor werden wij erg benieuwd naar wat ons het 5 gangen menu van Bas en Nikki"s favorites zou gaan brengen. En we werden niet teleurgesteld. Je proeft zoveel liefde voor het vak; fij...
Lees hele reviewWij, een stel, hebben kort geleden bij Vecera gedineerd. Wat voelden wij ons verwend. De eerste twee gangen waren heerlijke amuses. Hierdoor werden wij erg benieuwd naar wat ons het 5 gangen menu van Bas en Nikki"s favorites zou gaan brengen. En we werden niet teleurgesteld. Je proeft zoveel liefde voor het vak; fijne smaken en mooi opgemaakte borden. En dan ook nog eens Nikki aan je tafeltje, die vol enthousiasme over de heerlijke bijpassende wijnen verteld. Normaliter schrijf ik niet zo vaak een recensie. Zometeen moet je weken van te voren reserveren om nog een plekje in dit restaurant te krijgen. Maar ik gun het dit hardwerkende en jonge stel met hun enthousiaste ambitie zo erg. En dan hoop ik ook voor ze, dat het restaurant ook op zaterdagavond prettig gevuld gaat worden. Met mensen die net zo genieten als wij hebben gedaan.
Echt een verassing om hier te eten. Het was op dinsdag dus erg rustig (nog twee andere gasten) maar daar merkten we niets van. Alles werd met grote zorg bereid en geserveerd. We kregen zelfs een drankje aangeboden ivm de verjaardag van mijn man. Aanrader! We komen zeker terug.
Hebben een heel mooi menu gehad met goede bijpassende wijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hendrik-Ido-Ambacht e.o.
Over Vecera
Keuken: Mediterraans
Maak kennis met restaurant Vecera in Hendrik-ido-Ambacht. Dit restaurant, voorheen bekend als Restaurant BAS, heeft een grondige verbouwing ondergaan en een nieuwe naam en uitstraling gekregen. Bij Vecera kan je genieten van de hoogstaande creaties van Chef Bas. Hij hanteert zijn eigen kookstijl, waarbij hij de klassieke Franse keuken combineert met moderne, Bourgondische invloeden. Hij legt daarbij de nadruk op versheid en seizoensgebonden ingrediënten. Voor Bas draait het om het totaalplaatje en de balans tussen alle smaken op het bord. Gastvrouw Nikolina is Kroatische van afkomst en haar roots heeft zij samen met partner Bas weten te verweven in de gerechten.
Wanneer kunnen Bas en Nikolina jouw verwelkomen bij Vecera?