Wat 36 mensen zeggen over Vecera
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vriendelijke gastvrouw. We hebben er echter heel lang gezeten. Het eten duurde lang voor het klaar was. Sommige dingen waren heel lekker zoals het stukje vlees en de vis. Andere was ik niet zo onder de indruk. Het was prima voor een keer. Erg lekkere wijn.
Fantastisch lekker gegeten voor een mooie prijs
Dat kan bij Bas. Wat een verwennerij met mooi gekozen producten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hendrik-Ido-Ambacht e.o.
Over Vecera
Keuken: Mediterraans
Maak kennis met restaurant Vecera in Hendrik-ido-Ambacht. Dit restaurant, voorheen bekend als Restaurant BAS, heeft een grondige verbouwing ondergaan en een nieuwe naam en uitstraling gekregen. Bij Vecera kan je genieten van de hoogstaande creaties van Chef Bas. Hij hanteert zijn eigen kookstijl, waarbij hij de klassieke Franse keuken combineert met moderne, Bourgondische invloeden. Hij legt daarbij de nadruk op versheid en seizoensgebonden ingrediënten. Voor Bas draait het om het totaalplaatje en de balans tussen alle smaken op het bord. Gastvrouw Nikolina is Kroatische van afkomst en haar roots heeft zij samen met partner Bas weten te verweven in de gerechten.
Wanneer kunnen Bas en Nikolina jouw verwelkomen bij Vecera?