Wat 36 mensen zeggen over Vecera
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Erg goed eten, mooie smaakcombinaties en heerlijke wijnen. Ook hele aardige en nette bediening. Zonde dat de borden zo op de (goedkoop uitziende) tafels worden gezet en dat de tafel niet opgedekt is. Je krijgt bij elke gang je je bestek er bij.
Voor zulk goed eten en fijne bediening vonden wij dat een gemiste kans....
Erg goed eten, mooie smaakcombinaties en heerlijke wijnen. Ook hele aardige en nette bediening. Zonde dat de borden zo op de (goedkoop uitziende) tafels worden gezet en dat de tafel niet opgedekt is. Je krijgt bij elke gang je je bestek er bij.
Voor zulk goed eten en fijne bediening vonden wij dat een gemiste kans. Prijs/kwaliteit is in orde.
Heel grappig en toevallig dat wij (bijna) dezelfde namen hebben als de eigenaars Bas en Nikolina (wij heten Bas en Nicolien)
Zeer smaakvolle gerechten. De prijs voor wijn of een fles water vond ik te hoog. Zeker wat water betreft.
Leuk en verrassend 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Alles was even lekker en mooi gepresenteerd. De wijnen waren goed gekozen en een heel goede aanvulling op de verschillende gerechten. Ook de bediening door o.a. de eigenaresse was leuk, professioneel maar ook heel persoonlijk. Met de eigenaar aan het fornuis p...
Lees hele reviewLeuk en verrassend 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Alles was even lekker en mooi gepresenteerd. De wijnen waren goed gekozen en een heel goede aanvulling op de verschillende gerechten. Ook de bediening door o.a. de eigenaresse was leuk, professioneel maar ook heel persoonlijk. Met de eigenaar aan het fornuis produceerde de keuken heerlijke, verrassende gerechten.
Kortom een heel geslaagd avondje uit.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hendrik-Ido-Ambacht e.o.
Over Vecera
Keuken: Mediterraans
Maak kennis met restaurant Vecera in Hendrik-ido-Ambacht. Dit restaurant, voorheen bekend als Restaurant BAS, heeft een grondige verbouwing ondergaan en een nieuwe naam en uitstraling gekregen. Bij Vecera kan je genieten van de hoogstaande creaties van Chef Bas. Hij hanteert zijn eigen kookstijl, waarbij hij de klassieke Franse keuken combineert met moderne, Bourgondische invloeden. Hij legt daarbij de nadruk op versheid en seizoensgebonden ingrediënten. Voor Bas draait het om het totaalplaatje en de balans tussen alle smaken op het bord. Gastvrouw Nikolina is Kroatische van afkomst en haar roots heeft zij samen met partner Bas weten te verweven in de gerechten.
Wanneer kunnen Bas en Nikolina jouw verwelkomen bij Vecera?