Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 226 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wauw een top menu hebben wij gekregen met een prachtig combinatie van mooie en heerlijke wijnen. Elke gang was uniek en met de meeste mooie smaken, een ware TOP. Heel jammer dat ik niet mijn echte camera bij had dus maar met de iPhone. Elke gerecht verdient zeker om veel beter om op de foto te komen. Jammer dat je...
Lees hele reviewWauw een top menu hebben wij gekregen met een prachtig combinatie van mooie en heerlijke wijnen. Elke gang was uniek en met de meeste mooie smaken, een ware TOP. Heel jammer dat ik niet mijn echte camera bij had dus maar met de iPhone. Elke gerecht verdient zeker om veel beter om op de foto te komen. Jammer dat je de smaken niet kunt vastleggen maar die waren superieur. Wij gaan hier zeker nog terugkomen.
Leuke restaurant met vlotte bediening. Eten is goed verzorgd en de verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend
Eten was lekker. Creatief ook. Niet alleen maar dezelfde dingen die je bij andere dure plekken krijgt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!