Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2030
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 229 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten bij Chefsbar Centre.. mooie gerechtjes, vriendelijke mensen, top!
Heerlijk gegeten. Het vijfgangen diner met amuse en cocktail overtrof onze verwachtingen. Puntje van kritiek de cocktail. Naast de amuse werden wij verrast door diverse extra's. Het bijpassend wijnarrangement was zorgvuldig uitgezocht bij de gerechten. De keuze voor een zoet dessert of een kaasplateau werd door ons zeer gewaardeerd. De bediening was aangenaam en terzake kundig.
5 gangen menu met amuse en cocktail via restaurant week. Echt een verassing. Het was een avondvullend culinair feest. Niet alleen het menu was fantastisch maar ook alles eromheen. Wijnarrangement, en zeker de kleine extraatjes zoals een entree hapje, een nagerecht amuse voor het nagerecht en de Madeleine bij de rekening maakte het echt tot een heerlijke avond. Dank chefs van chefsbar centre!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!