Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 85,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 105,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NUHoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 55,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 75,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NUWat 346 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was fantastisch, heerlijke gerechten. Iedere gang was een feestje qua smaken.
We hadden een 4 gangen lunch van de restaurantweek geboekt. Er gevraagd of we wilden beginnen met een apperatief, wat we afgeslagen hebben maar er werd niet gevraagd of aangeboden wat de mogelijkheden waren tijdens de lunch, erg ...
Het eten was fantastisch, heerlijke gerechten. Iedere gang was een feestje qua smaken.
We hadden een 4 gangen lunch van de restaurantweek geboekt. Er gevraagd of we wilden beginnen met een apperatief, wat we afgeslagen hebben maar er werd niet gevraagd of aangeboden wat de mogelijkheden waren tijdens de lunch, erg jammer, bij het 3 de gerecht hebben we zelf gevraagd of we wijn konden krijgen bij het tussen of hoofdgerecht, en toen bleek halve glazen ook een optie, maar dit was ons dus niet bekend, en niet medegedeeld of gevraagd. De uitleg van de wijn was ook vrij sumier, enkel land en streek werd genoemd.
Ondanks dat hebben we wel genoten en was het eten super.
De gerechten waren verfijnd; klein maar smakelijk. Ook mooie wijnen bij op een enkele die bij ons iets minder in de smaak viel. Verder een zeer goede service
Prima restaurant en bediening met heerlijke gerechten.
Warm welkom, fantastisch eten (mooi opgediend en zeer smakelijk), heerlijk buiten gegeten op het zonnige en rustige terras
Heel ontspannen, gastvrij en professioneel. Heerlijk gegeten met onze kinderen. Heerlijke amuses en het eerste gerecht met langoustine en meloen ook top. De rode mul tikkeltje minder qua smaak beleving. De vis was prachtig gegaard. De 3e gang, de zwezerik was het minste gerecht van de avond. Hetgeen ruimschoot goed ...
Lees hele reviewHeel ontspannen, gastvrij en professioneel. Heerlijk gegeten met onze kinderen. Heerlijke amuses en het eerste gerecht met langoustine en meloen ook top. De rode mul tikkeltje minder qua smaak beleving. De vis was prachtig gegaard. De 3e gang, de zwezerik was het minste gerecht van de avond. Hetgeen ruimschoot goed gemaakt werd door de kalfsbiefstuk/Wagyu-biefstuk en het afrondende nagerecht met witte chocolade en roodfruit verpakt in een prachtig mini taartje. Voor de dochter aangepast desert i.v.m. allergie en ook erg lekkere ananas variaties. Ondanks verschillende smaakervaringen (de kinderen) allemaal genoten van een prachtige avond en heerlijk eten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!