Wat 151 mensen zeggen over Gaspár Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goed eten, goede service. Mooie gerechten met verassende smaken. Leuke afwisseling in het chefs menu tussen vis, vlees en vega. Vergeet alleen niet van te voren op te geven als je iets niet lust, dat was ik zelf wel vergeten om te doen.
Al met al een top avond gehad en je kan voor een goede prijs een avond culinai...
Goed eten, goede service. Mooie gerechten met verassende smaken. Leuke afwisseling in het chefs menu tussen vis, vlees en vega. Vergeet alleen niet van te voren op te geven als je iets niet lust, dat was ik zelf wel vergeten om te doen.
Al met al een top avond gehad en je kan voor een goede prijs een avond culinair genieten wat eigenlijk aan voelt als een ervaring waar een duurder prijskaartje aanhangt.
Wat een leuk restaurant met een intieme sfeer, gezellige ambiance en heerlijke culinaire gerechten.
Heerlijk verrassings 4 gangen diner. Relatief grote porties. Fijn dat ze gewoon kraanwater op tafel zetten en steeds bijvullen. Tempo van opdienen vonden we iets te hoog. Vriendelijk personeel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Gaspár Bistro
Keuken: Frans
Restaurant Gaspár Bistro in Nijmegen is een moderne en toegankelijke bistro waar creativiteit, volle smaken, eenvoud, wijn, en vakkennis centraal staan. In een gezellige en informele sfeer biedt Gaspár Bistro een eigentijdse kaart die geschikt is voor vlees-, vis-, en groenteliefhebbers. De menukaart wordt maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden en duurzame ingrediënten, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.
Bij Gaspár Bistro houden ze van simpel maar uitdagend eten. Hier geen liflafjes, maar gerechten die recht voor hun raap zijn. De keuken staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en een creatieve bereidingswijze. Klassiekers zoals de bouillabaisse van langoustines worden met dezelfde zorg bereid als minder populaire groenten zoals prei, koolraap en meiknol, en bijzondere stukken rundvlees zoals wang en longhaas. Gaspár Bistro werkt bij voorkeur met seizoensproducten uit de buurt, wat de versheid en smaak van elk gerecht ten goede komt. Is er geen tafel vrij? Geen probleem, er is altijd voldoende plek aan de bar om alvast te beginnen met een drankje en een snack. Aan de bar eten kan natuurlijk ook, wat de ervaring alleen maar gezelliger maakt.