Deal

Deal

Subliem 4-gangen Chef's menu
€ 54,- € 34,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 34,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 54,-. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 193 mensen zeggen over Kozee

9.3 Gebaseerd op 193 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Héérlijke combinaties"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Super lekker gegeten. Heerlijke combinaties...goede hoeveelheden en een gezellige sfeer en leuke bediening. En niet te vergeten heerlijke wijnen. Top

Sabina Van Zutphen op 23 april 2019
Geverifiëerd

"Een echte aanrader "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten. Verwend met de service van bediening en koks. Culinaire hoogstandjes op ieder zijn bord

T Bieman op 25 maart 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima eten, en lekker oprecht vriendelijke meiden (alle 3, van junior tot senior) in de bediening. Zeker niet voor het laatst geweest!

Elles en willem op 24 maart 2019

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijke vlotte ontvangst. Kleine amuse van zeebaarsfilet heerlijk van smaak krokant gebakken. Ook werden er warme bruine broodjes geserveerd omlijst met smaakvolle roomboter c.q. olijfolie, peper en zout.
Voorgerecht van heerlijke heilbot prachtig opgemaakt, hoofdgerecht hertenvlees in plakjes gesneden met he...

Lees hele review

Vriendelijke vlotte ontvangst. Kleine amuse van zeebaarsfilet heerlijk van smaak krokant gebakken. Ook werden er warme bruine broodjes geserveerd omlijst met smaakvolle roomboter c.q. olijfolie, peper en zout.
Voorgerecht van heerlijke heilbot prachtig opgemaakt, hoofdgerecht hertenvlees in plakjes gesneden met heerlijke jus (gelukkig geen plas) met lof en andere verrukkelijke toevoegingen. Zeer smakelijk dessert.
Kortom wij waren met z’n vieren en hebben heel culinair gegeten.

Tineke schonenberg op 24 maart 2019

"Niet voor herhaling"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

We hadden een tafel gereserveerd bij het raam. Deze was ook nog vrij, maar werden ergens in het midden van de zaak neergezet. Op zich geen probleem, maar 5 minuten later kwam er iemand ons vertellen dat de tafel bij het raam voor ons bestemd was en of we wilden verhuizen. Nou nee bedankt, misschien moet de bediening...

Lees hele review

We hadden een tafel gereserveerd bij het raam. Deze was ook nog vrij, maar werden ergens in het midden van de zaak neergezet. Op zich geen probleem, maar 5 minuten later kwam er iemand ons vertellen dat de tafel bij het raam voor ons bestemd was en of we wilden verhuizen. Nou nee bedankt, misschien moet de bediening hier toch beter opletten! We hadden het 3-gangen restaurantweek menu en begonnen met glaasje cava (niet in arrangement) waar wat stukjes kaas bij werden geserveerd (eenvoudig). Daarna een amuse van een klein stukje gebakken vis (niet bijzonder). Het voorgerecht bestond uit heilbot gemarineerd in bietensap. Het bord zag er mooi uit, maar de vis was smakeloos en teleurstellend van smaak. Het hoofdgerecht bestond uit Amerikaans rundvlees (biefstuk) en voor een van ons uit herten biefstuk(?) omdat hij (volgens de dame aan wie wij onze voorkeuren hadden doorgegeven) niet had aangegeven, zoals de rest van ons, niet van wild te houden. Maar waarom voor een van de vier personen een ander gerecht maken? Heel apart. Lekker maar weer niet bijzonder. Als nagerecht een tarte tatin met appel of peer? Dat kon ik niet echt proeven. Daarbij 2 stukjes peer wat room en kaneel ijs uit een verpakking (vreselijk). De wijnen die bij de gerechten werden geschonken waren redelijk, maar eigenlijk een beetje teleurstellend. De rode wijn bij het hoofdgerecht was tevens te warm, deze stond ook al een tijdje open achter onze tafel! Kortom wij begrijpen niet echt de hoge cijfers. Het eten was niet slecht maar zeker niet bijzonder, alsook de wijnen uit chili en zuid afrika. Het restaurant zat vol en dat was ook aan de bediening te merken, wijn werd ingeschonken lang voor het eten kwam en om water moest een een paar keer gevraagd worden. De zaak is mooi ingericht, maar de airco die af en toe aansprong, blaasde een koude wind in de nek (niet fijn). Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Nicole op 24 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Purmerend e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kozee

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Aan de Koemarkt in Purmerend heten chef Phil Eikes en gastvrouw Marjolein de Reus je van harte welkom bij Kozee! Het intieme restaurant heeft een knusse setting waar je bij binnenkomen al direct thuis voelt. Dagelijks worden de gerechten bereid met gebruik van seizoensgebonden producten en worden er heerlijke wijnen geserveerd. Gastvrouw Marjolein verwent de gasten met al hun wensen en adviseert uitgekiende wijnen aan de gasten. Met een jong en enthousiast team wordt je door hen met passie op je wenken bediend! In 2023 mocht Kozee daarom ook haar eerste koksmuts ontvangen met 13 Gault&Millau punten!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Purmerend e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden