Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Brasserie ZiN
Mediterraans, Frans | €Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 15,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 35,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NUWat 93 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Leuke lokatie, goede service en heerlijk gegeten. Goeie wijn, water was wat aan de dure kant 😏
Vriendelijke bediening. Ruim voldoende en prima eten
Graag gedaan
We hebben een hele gezellige avond gehad, heerlijk gegeten, leuk personeel en een fijne locatie.
Graag gedaan
Lobster bisque soup of the day wasn't good. Overly salty and no lobster...a few pieces of imitation crab and mostly salty broth. Main course was cod - that was good. Dessert was cheesecake - average at best
Thank you for your feedback
Het is een gezellige locatie met goede kwaliteit eten. Bediening erg attent en vriendelijk
Dank u wel, graag gedaan
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraans, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.
Graag gedaan