8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1022)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU
  • Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
  • Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier

Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1022 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijke Paas Lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de tweede keer in 't Raedhuys maar nu voor de lunch. Wat een heerlijke mooie zaak is dit. Wij hadden het Dinningcity menu en dit was een mooie combinatie van lagoustine, kabeljauw en lam. Dit met mooie franse wijnen.

Alexander Zoutenbier op 17 april 2017

"Voldoende"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Eigenlijk was de avond een mengeling van positieve en minder positieve ervaringen. De amuses waren heerlijk en de gerechten van het Restaurantweek-menu klonken goed, dus dat leidde tot hoge verwachtingen. De gekozen producten en smaken van de verschillende gerechten waren over het geheel goed. Een flinke uitzonderin...

Lees hele review

Eigenlijk was de avond een mengeling van positieve en minder positieve ervaringen. De amuses waren heerlijk en de gerechten van het Restaurantweek-menu klonken goed, dus dat leidde tot hoge verwachtingen. De gekozen producten en smaken van de verschillende gerechten waren over het geheel goed. Een flinke uitzondering hierop was wat mij betreft het laatste gerechtje voor het dessert. Hierin zaten zulke sterke smaken en zoveel gember dat ik meteen naar mijn waterglas greep. Helaas niet echt aan mij besteedt en geen prettige smaakervaring. Dat kan en is op zich geen ramp, aangezien smaken verschillen. Wat bij een restaurant van dit niveau echter wel verwacht mag worden, is dat daar op een prettige manier op wordt gereageerd. Dit was helaas niet het geval. De enige reactie die ik van de gastvrouw/sommelier kreeg op mijn bijna onaangeroerde kommetje en opmerking dat ik het niet echt een prettige smaakervaring vond, was een minzaam lachje en de woorden "Tja, dat kan".
Gelukkig straalde met name de enthousiaste donkerharige jongeman in zijn presentatie en gedrag wel de verwachte gastvrijheid en servicegerichtheid uit. Dat was een aangename tegenhanger van het onwelkome gevoel dat we bij de gastvrouw gekregen.
Het restaurant ziet er van binnen mooi uit en het is prettig dat de indeling iedereen voldoende privacy biedt, aangezien de tafels niet te dicht op elkaar staan.

Anoniem op 16 april 2017

"Eten in 'Duiven'?"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Geweldige plek. Rustig, prachtig eten, verrasende smaken. Zeer tevreden weer huisarts.

Alette op 15 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden