8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fijnproeven"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

we hebben genoten van de sfeer , gastvrijheid en het enorm hoge culinaire niveau.
in één woord TOP !!!!!!!

Alfred op 28 mei 2016

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

we hebben van een heerlijke lunch genoten, jammer dat er niet meer mensen waren. Maar daardoor kregen we wel alle aandacht!
Het eten was een voortreffelijke, heerlijke combinaties van zoet en zuur, een echt lentefeest.
De octopus in het voorgerecht was heel goed - vaak taai, hier niet, met fantastisch augurkenijs...

Lees hele review

we hebben van een heerlijke lunch genoten, jammer dat er niet meer mensen waren. Maar daardoor kregen we wel alle aandacht!
Het eten was een voortreffelijke, heerlijke combinaties van zoet en zuur, een echt lentefeest.
De octopus in het voorgerecht was heel goed - vaak taai, hier niet, met fantastisch augurkenijs. Het tussengerecht (heilbot) verrassend en het hoofdgerecht (tournedos) perfect en. Het dessert was zoals een dessert hoort te zijn: een formidabele nagenieter. En tot in de amuses werd rekening gehouden met dieetwensen.

H. Rikhof op 02 mei 2016

"restaurantweek 't Raedthuys Duiven"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Bediening correct,vriendelijk en innemend.De gerechten leken ware kunstwerken,zonde om op te eten.Hebben we wel gedaan,voortreffelijk.

Kortom een zeer geslaagde avond.Super.

Bob Scholten op 13 april 2016

"Geweldige ambiance"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Hartelijk ontvangst.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Uitstekende sommelier.
Eten, verrassende combinatie's en zeer smakelijk.

Thea Boot op 12 april 2016

"'t Raedthuys Duiven"
7.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 4

Helaas kregen wij de indruk dat er gegeten moest worden om daarna weer snel te vertrekken. We kregen een opgejaagd gevoel! Na elk gerecht(je) werden het bestek en borden heel snel weggehaald en het volgende gerecht stond binnen 1 minuut weer op tafel.
Teveel gezichten gezien van medewerkers die aan tafel serveerde...

Lees hele review

Helaas kregen wij de indruk dat er gegeten moest worden om daarna weer snel te vertrekken. We kregen een opgejaagd gevoel! Na elk gerecht(je) werden het bestek en borden heel snel weggehaald en het volgende gerecht stond binnen 1 minuut weer op tafel.
Teveel gezichten gezien van medewerkers die aan tafel serveerden. Liever één of twee medewerkers die je aan tafel bedienen en geen 5 of 6.

Jammer om zo weinig tijd te krijgen om te genieten van de uitstekende gerechten.

J.W.M. Kleijnjan-Knaven op 11 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden