8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een onvergetelijke ervaring op elk gebied , chapeu

Selma Van Schooten op 10 juni 2019
Geverifiëerd

"Cullinaire reis"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op uitnodiging van en met de kinderen een fantastische cullinaire beleving en rondgang beleefd. ( 5 gangen en wijnarrangement) Mooie gerechten aangepast aan onze diverse wensen, waarbij de wijnen, de smaakbeleving kompleet maakten. Het geheel werd deskundig begeleid. Dank Hans, Karinna en personeel.

Hein van der Schoot op 15 april 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Uit ervaring wisten we dat je bij binnenkomst wordt verwelkomt met de vraag of je champagne wilt maar dan zie je later een flink bedrag op je eindafrekening. Dit keer bedankte we daar voor. Maar het leek of ons dat werd kwalijk genomen. Gelukkig was het andere personeel wel aardig.
Verder was het een geslaagde avond.

Jeannette op 26 maart 2019

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

De bediening was niet vriendelijk en zeker niet sterwaardig. Het eten was prima, maar niet te vergelijken met een paar maanden geleden.

H.Berends op 24 maart 2019

"Kleine tongstrelende kunstwerkjes"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een 3 gangen lunch gehad.
Eerst kregen we een heerlijk apetizertje.

Voorgerecht van cevice van makreel.
Zag er oogstrelend uit en super lekker .Goed op smaak met oa een mouse van gebrandde witlof en lemongrass .Heerlijk pepertje erin.

Als hoofdgerecht :gebakken kwartel filets .Deze waren mooi rosé...

Lees hele review

We hebben een 3 gangen lunch gehad.
Eerst kregen we een heerlijk apetizertje.

Voorgerecht van cevice van makreel.
Zag er oogstrelend uit en super lekker .Goed op smaak met oa een mouse van gebrandde witlof en lemongrass .Heerlijk pepertje erin.

Als hoofdgerecht :gebakken kwartel filets .Deze waren mooi rosé maar het velletje was zacht.We vonden dit gerechtje matig en wat laag op smaak.

Om ons pallet op de schonen kregen we een koekje met ijs en frisse mousse.Jammy.

Het dessert: een plaatje!
Pure kunst!
Witte chocolade met structuren van honing en kamille
Absoluut tongstrelend.

We hebben een feestelijke middag gehad met dank aan de plezierige bediening en geweldige keuken.

Wij gaan vaker komen en raden dit restaurant ten zeerste aan.

Melina en Vonne op 18 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden