8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Alle geserveerde gangen en amuses waren stuk voor stuk schilderijtjes. Met veel verschillende smaken die ook mooi combineerden. (Te) veel om te onthouden en na te vertellen. Maar je komt niet om te leren, maar om te genieten.

rijkelt op 23 juni 2016

"Finproeven"
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Zaterdag 28 mei wederom heerlijk gegeten en genoten van presentatie menu fijnproeven inclusief heilbot. We komen terug, tot binnenkort!

Raymond Koopman op 06 juni 2016

"Genoten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Bijzondere smaken en kleine kunstwerken op mijn bord.

Informele sfeer en gasten.

Liesbeth op 01 juni 2016

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het restaurant zag er mooi uit, de keuken uitstekend en het personeel vriendelijk en professioneel. Reden om nog eens terug te komen en misschien wel op een mooie avond, daar er ook een leuke buitenruimte is.

Mieke van der Linden op 29 mei 2016

"Heerlijk etentje!"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.

Wim Bos op 29 mei 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden