8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Na een gastvrij onthaal een prettige bediening door realtief veel personeel, heerlijke, uitgebalanceerde gerechten met uitstekend bijpassend wijnarrangement.

Frans Duijf op 07 maart 2012

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben werkelijk heerlijk gegeten. We hebben ons laten verwennen en verrassen door het Raedthuys. We hebben genoten van alles, het was een feestje.

Jeroen en Carla Hupjé op 06 maart 2012

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een heerlijke avond gehad. Een gastvrij ontvangst. Een heerlijke kaart met verschillende amuses. Ook de bijpassende wijnen waren van een goed niveau. De bediening was goed op de hoogte van de kaart en was erg vriendelijk. Top-avond!

Thijs de Bruijn op 06 maart 2012

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Ik vond dat de gangen elkaar te vlug opvolgde

Hans Croese op 06 maart 2012

8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Een mooie ambiance en uiterst vriendelijk personeel. De hapjes en de amuse waren heerlijk, m.n. het bitterballetje van hoender was erg lekker. Het voorgerecht, een terrine van makreel met gerookte zalm, was wat gewoontjes en niet heel erg verfijnd. Het hoofdgerecht, gebraden eendenborst met een loempia en rode kool ...

Lees hele review

Een mooie ambiance en uiterst vriendelijk personeel. De hapjes en de amuse waren heerlijk, m.n. het bitterballetje van hoender was erg lekker. Het voorgerecht, een terrine van makreel met gerookte zalm, was wat gewoontjes en niet heel erg verfijnd. Het hoofdgerecht, gebraden eendenborst met een loempia en rode kool met een aardappelkoekje, was heerlijk. Jammer dat het loempiatje een beetje droog was en het aardappelkoekje iets meer op smaak had kunnen worden gebracht, maar dat is een kwestie van smaak. De eend, rode kool en de gevogeltesuas waren heerlijk. Het kaasplankje was prima, al was het laatste kaasje iets te scherp naar mijn smaak.
Samengevat een leuke en lekkere avond gehad bij het Raedhuys, ik ga er zeker nog een keer naar toe om er a la carte te gaan eten.

Anoniem op 06 maart 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden