8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1022)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU
  • Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
  • Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier

Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1022 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant met uitstekende bediening.
Een compliment voor de kok, een goede keuze van de gerechten en heerlijke amusus
Wij hebben een super avond gehad

Carla hakvoort op 01 oktober 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Kwaliteit van het eten was prima, jammer dat 2 gerechten niet warm genoeg waren.Ook is de prijs van een te klein glas wijn aan de hoge kant.

Wil bouwman op 30 september 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was weer een uniek weerzien met 't Raedthuys, om te merken dat het de lat elke keer hoger legt. Het Restaurant is van het voorjaar gerestyled en heeft daardoor een zeer warme en sfeervolle uitstraling gekregen. Ook aan het zitcomfort is aandacht besteed, bij vele restaurants nog steeds het weeskindje en oh zo be...

Lees hele review

Het was weer een uniek weerzien met 't Raedthuys, om te merken dat het de lat elke keer hoger legt. Het Restaurant is van het voorjaar gerestyled en heeft daardoor een zeer warme en sfeervolle uitstraling gekregen. Ook aan het zitcomfort is aandacht besteed, bij vele restaurants nog steeds het weeskindje en oh zo belangrijk voor een plezierige avond.
Het weer was heerlijk dus eerst buiten heerlijk geborreld met een origineel garnituur en 4 heerlijke amuses, om vervolgens binnen de maaltijd te genieten.
De kwaliteit was zonder meer uitstekend, met een aantal originele en verrassende smaakcombinatie, zoals de jacobsschelp met een stripje sucadevlees en een schijfje truffel, de zwarte curry risotto onder het tussengerecht, de tarte tartine van rode kool en mousseline van aardappel, enzovoort. Wij namen ook het wijnarrangement en dat was een goede keus. De wijnen waren in een uitstekende harmonie met de gerechten, en vooral de Portugese Dona was een trouvaille.
Met een schijnbaar goed georganiseerde keuken en voldoende personeel, wist men er toch ondanks dat het restaurant vol bezet was, er het juiste tempo aan te geven. Daarnaast had men zowel bij het serveren als tussendoor nog tijd om meer over de gerechten of de wijn te vertellen. Een 10 met een griffel voor een geslaagde avond.

Kees van Nierop op 30 september 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden