Deal
Deal
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat moet je hier nu aan toevoegen of over schrijven. Buiten op het sfeervol terras, begonnen we met een mooi palet van amuses, gevolgd door iets vissigs, stukje schol en daarna eendenborst, afgesloten met bavarois, ijs etc. - zonder kaasplank uit die prachtige mooie kaashoek van het Raedthuys mooie hoeveelheid. Kort...
Lees hele reviewWat moet je hier nu aan toevoegen of over schrijven. Buiten op het sfeervol terras, begonnen we met een mooi palet van amuses, gevolgd door iets vissigs, stukje schol en daarna eendenborst, afgesloten met bavarois, ijs etc. - zonder kaasplank uit die prachtige mooie kaashoek van het Raedthuys mooie hoeveelheid. Kortom: verfijnd van smaak, en wat een bediening, zonder uitzondering - Karina: geweldig -.
Nou dire keer tien, das dertig dus. O ja, voor een mooi prijsjes een voortreffelijke Tarapacca uit Chile erbij gedronken.U ziet ons terug !
Henk de Bruijn, Arnhem
Heerlijke nazomeravond. Buiten gezeten op het met groen omsloten terras.
Heerlijke amuses, uitstekende wijnen.Ondanks dat het een aanbieding betrof, geen enkele consessie aan kwaliteit en quantiteit.
Vlotte bediening.
Wij namen viergangenmenu + wijnarrangement. Prachtig terras. Eten was prima, porties wel klein, maar voor senioren zoals wij geen probleem; kan wel probleem zijn voor jongere gasten. Dat het menu wordt uitgelegd voor je de keuze maakt is logisch, maar dat gebeurt wel heel erg omstandig. Alleen het noemen van het hoo...
Lees hele reviewWij namen viergangenmenu + wijnarrangement. Prachtig terras. Eten was prima, porties wel klein, maar voor senioren zoals wij geen probleem; kan wel probleem zijn voor jongere gasten. Dat het menu wordt uitgelegd voor je de keuze maakt is logisch, maar dat gebeurt wel heel erg omstandig. Alleen het noemen van het hoofdingrediënt zou volstaan. Daarna wordt dit bij iedere gang en bij iedere wijn nog eens extreem uitvoerig overgedaan, er wordt een half college gegeven. De bediening legt daarbij het gezelschap nadrukkelijk het zwijgen op, hoogst irritant. Een zo uitvoerige beschrijving, waarbij zelfs het halve pompoenpitje niet wordt overgeslagen, is extreem overdadig, overbodig en wordt gedurende de avond vordert steeds minder goed te verdragen. Dat het personeel overigens correct is en het natuurlijk goed bedoelt, moet nadrukkelijk gezegd, maar doet aan de irritatie niets af. Minimale uitleg aan tafel zou tot een beoordeling van 9 (uitstekend) voor mij leiden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!