8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1022)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU
  • Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
  • Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier

Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1022 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aandacht en liefde"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijk ontvangen. Aandacht en tijd door personeel met verstand van eten en wijn.
Wel veel vis gegeten, wat meer afwisseling tussen vlees en vis wat leuk geweest. Sfeer is goed, goede ambiance en inrichting. Een extra plus voor het feit dat ze er aan hebben gedacht dat weer een jubileum vierde!

Conny op 06 oktober 2018

"Heerlijke middag!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heel last minute cadeautje aan onszelf voor ons 10-jarige huwelijk; een heerlijke lange lunch op een heerlijke zonnige dag. Persoonlijke service en heerlijke uitbreidingen op het restaurant week menu. Aanrader!

D. Rauwers op 03 oktober 2018

"Klant is koning?"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Wanner wordt klant-service een pijnlijke situatie...voor de klant?
Als je binnenkomt en zegt dat je gereserveerd hebt en je staat niet op de lijst.
“Ach, het spijt ons, weet u zeker dat het voor vandaag was? Kunt u een beetje opzij gaan, gasten kunnen er niet langs. Ondertussen zoeken wij naar een bevestegings ema...

Lees hele review

Wanner wordt klant-service een pijnlijke situatie...voor de klant?
Als je binnenkomt en zegt dat je gereserveerd hebt en je staat niet op de lijst.
“Ach, het spijt ons, weet u zeker dat het voor vandaag was? Kunt u een beetje opzij gaan, gasten kunnen er niet langs. Ondertussen zoeken wij naar een bevestegings email van dagen geleden (ziet u het voor u?) ondertussen vraagt die juvrouw het aan een andere dame die haar schouders optrekt. Eindelijk email gevonden, we mogen meelopen en worden aan een soort bijzettafeltje gezet. Vanaf dat moment was iedereen weer in zijn rol. Service goed, eten goed en prijs goed. (5€ pp korting vanuit de restaurantweek actie, vergeleken met hun echte prijs)
Hoe zou ik die binnenkomst anders aangepakt hebben?
“Ach, wat spijt ons deze situatie! Wilt u mij volgen naar de bar? U heeft gereserveerd via de “restaurant week?” Wij gaan even kijken wat er fout gegaan kan zijn. Kan ik u wat inschenken terwijl wij dit misverstand even uitzoeken? (Zij zoeken naar email en evt vragen ons hetzelfde te doen)
Wat is het verschil? Klanttevredenheid, en 1 drankje (als verontschuldeging van hun fout)
Het verschil? Zij lieten de fout bij ons (klant) tot wij het tegenovergestelde konden bewijzen.

Paul van den Bosch op 01 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden