8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Minpuntjes:
- wij hebben weleens beter eend gegeten; en
- een grote tafel in het midden maakte zoveel lawaai dat we hard moesten praten om elkaar te verstaan.

Voor het overige goed gegeten en wederom genoten van de verrassende combinaties in smaak en structuur van al dat lekkers op de borden.

Caia Mangelsdorf op 09 maart 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Aangezien ik niet tegen smaakversterkers kan en geen zoetstoffen verdraag heb ik dit aangegeven bij de reservering.
Ik heb nog nooit zo'n goede ervaring gehad met een restaurant die er zo goed rekening mee hield. Ik heb aangepaste gerechten gekregen en waar er maar enigzinds vraagtekens waren of er in een gerecht i...

Lees hele review

Aangezien ik niet tegen smaakversterkers kan en geen zoetstoffen verdraag heb ik dit aangegeven bij de reservering.
Ik heb nog nooit zo'n goede ervaring gehad met een restaurant die er zo goed rekening mee hield. Ik heb aangepaste gerechten gekregen en waar er maar enigzinds vraagtekens waren of er in een gerecht iets verwerkt was waar ik niet tegen zou kunnen werd er een alternatief geboden. Zelfs aan de tussengerechten was gedacht. Bij het nagerecht werd mij een alternatief geboden waar ik niet helemaal blij van werd en ook dat is weer aangepast.
Koste nog moeite is bespaard gebleven en een dikke pluim voor het Raedhuys.
Ik heb een geweldige avond gehad en ben zonder buikpijn naar huis gegaan.

Michel van den Berg op 09 maart 2012

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We komen wel vaker bij t Raedhuys, maar wilde nu eens de restaurantweek daar "uitproberen" .Het eten was werkelijk heerlijk, en ook niet onbelangrijk, genoeg! De belofte van de Gelderlander is zeer zeker waard gemaakt!!!!

Dhr en Mw. Huisman op 08 maart 2012

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Geen enkel minpuntje

Anoniem op 08 maart 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Goede sfeer, uitstekende bediening en heerlijke gerechten.
In het sfeervolle 't Raedthuys staan de brigades onder strakke hand van gastvrouw & sommelier Karina van der Kolk. De keukenbrigade onder leiding van chefkok Hans den Engelsen heeft voor iedere fijnproever een heerlijk gerecht. Deze worden vergezeld door heerlijke passende wijnen. kortom een topavond.

B. Elemans op 08 maart 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden