8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1022)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU
  • Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
  • Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier

Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1022 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Bestel er 'Memories of Modena' ij!"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

In het kader van de restaurantweek hebben we in Duiven gegeten. De amuses vooraf, het voorgerecht (paling, ganzenlever met allerlei heerlijkheidjes daaromheen), het tweede voorgerecht (Memories of Modena, tongschar met van alles daarbij) en het hoofdgerecht (eend) waren allemaal ontzettend lekker. Mooi opgediend, al...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek hebben we in Duiven gegeten. De amuses vooraf, het voorgerecht (paling, ganzenlever met allerlei heerlijkheidjes daaromheen), het tweede voorgerecht (Memories of Modena, tongschar met van alles daarbij) en het hoofdgerecht (eend) waren allemaal ontzettend lekker. Mooi opgediend, allemaal een plaatje om te zien.
Die Memories of Modena hebben we voor een meerprijs van € 12,50 extra besteld en dat was naar onze smaak het lekkerste deel van het diner. Vandaar de titel van deze recensie.
Het dessert bevatte als ingrediënt Chevenne-ui en dat viel ons niet mee. Misschien lekker als er minder ui in zou zijn verwerkt.
Ik dronk een Bob-arrangement en dat betekende vier maal een heerlijke wijn, vaak mij volledig onbekend. Tevoren (we hebben hier al vaker gegeten) hadden we dat ook verwacht en daarin werden we dus absoluut niet teleurgesteld.
De bediening is uitermate vriendelijk. Niet dat afstandelijke en tegelijk niet te joviaal.
Jammer alleen dat de tijd tussen tweede voorgerecht en hoofdgerecht langer uitviel dan we op grond van de eerdere gangen hadden verwacht.
We gaan hier beslist weer eten, zoals we dat al vaker hadden gedaan.

Louis op 03 september 2015

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten! Vegetarisch menu was heel goed, echt speciaal samengesteld en niet zoals in zoveel restaurants een beetje aangepast vleesmenu. Het wijnarrangement paste ook goed. Het enige minpunt is dat we dachten een goede aanbieding te hebben met de restaurantweek, maar dat achteraf bleek dat de prijs voor een 4-gangen menu altijd op hetzelfde bedrag staat.

Ellen op 02 september 2015

7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk, alleen zat er een gerecht tussen waarbij de kaas erg overheersend was. De bediening was erg goed. De plek van de tafel kon wat beter.

A Baaroun op 01 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden