Deal
Deal
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ontvangen met een heerlijk aperitief, met kleine borrelhapjes. Daarna amuses, die heerlijk waren en toen starte ons drie-gangendiner wat voortreffelijk was! Bijpassend wijnarrangement was geweldig! De gastvrouw is tevens vinoloog en dat merk je als ze vol passie je wijnglas inschenkt en over de mooie wijnen verteld!...
Lees hele reviewOntvangen met een heerlijk aperitief, met kleine borrelhapjes. Daarna amuses, die heerlijk waren en toen starte ons drie-gangendiner wat voortreffelijk was! Bijpassend wijnarrangement was geweldig! De gastvrouw is tevens vinoloog en dat merk je als ze vol passie je wijnglas inschenkt en over de mooie wijnen verteld! Voor het dessert nog een amuse gekregen, die was heel bijzonder! Je krijgt veel extra's en komt niets tekort!
Kortom, wij hebben hier een geweldige avond gehad in een mooi restaurant met gastvrij en kundig personeel en hebben voortreffelijk gegeten!
Prima ontvangst, heerlijk gegeten, aangename sfeer in het restaurant. Mooie wijnen tegen alleszins redelijke prijs, mooie gerechten en opmaak en een voortreffelijk kaasassortiment.
komen zeker weer terug
Het was een en al verwennerij. Te beginnen met een glas cava met vlierbessenlikeur en lichte en gezonde borrelhapjes, gevolgd door amuses van pompoen. Na het voorgerecht (zalm met mosselen met een ietwat te sterk mosterdsausje) en het hoofdgerecht (tamme eendenborst) met heerlijke bijpassende wijnen, werden we verw...
Lees hele reviewHet was een en al verwennerij. Te beginnen met een glas cava met vlierbessenlikeur en lichte en gezonde borrelhapjes, gevolgd door amuses van pompoen. Na het voorgerecht (zalm met mosselen met een ietwat te sterk mosterdsausje) en het hoofdgerecht (tamme eendenborst) met heerlijke bijpassende wijnen, werden we verwend met een prikkelend voortoetje. In plaats van een dessert (hoorn gevuld met witte chocolade mousse en vlierbessen en daarbij frambozen) zijn wij gezwicht voor overheerlijke kazen met daarbij geserveerd een bolletje ijs van geitenkaas, dadelbrood en een dadel, gepocheerde appel en verse walnoten. Een verrassende koude kersenwijn werd daarbij geserveerd. Bij de koffie en thee kregen we nog eens een gemarineerde appel met een crème. De bediening was ingetogen, professioneel en plezierig.
Wij gaan al jaren naar met de restaurantweek, maar dit was echt een topavond. Bravo voor 't Raedhuys.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!