8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Voor en nagerecht waren zeer smaakvol,
het hoofdgerecht vonden wij minder.
De smaak was eentonig zelfs een beetje weëig,
maar alles daaromheen vonden we erg lekker.
Ook de wijn was heerlijk.
Een prachtig restaurant met een fijne bediening.

J. Ariëns op 15 maart 2011

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Hartelijk ontvangen.
Heerlijk gegeten in een zeer sfeervol restaurant.

fdm. lamers op 15 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een geweldig diner genoten bij t Raedthuys. `t was een feestje!

Helene Banning op 15 maart 2011

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Prettige ontvangst, gezellige ambiance, eten was prima, leuk de verassingsamuses en een prima sommelier. Vegetarisch kan met meer fantasie

Francis van der Heijden op 15 maart 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zaterdag 4 september jl. gebruik gemaakt van de met een week verlengde 'Restaurantweek'omdat een reservering om in een ander restaurant te eten niet door kon gaan. We hebben daar geen spijt van gehad, integendeel. Of het nu voorgerecht, verrukkelijke amuses, hoofdgerecht dan wel toetje betrof: alles was van een gewe...

Lees hele review

Zaterdag 4 september jl. gebruik gemaakt van de met een week verlengde 'Restaurantweek'omdat een reservering om in een ander restaurant te eten niet door kon gaan. We hebben daar geen spijt van gehad, integendeel. Of het nu voorgerecht, verrukkelijke amuses, hoofdgerecht dan wel toetje betrof: alles was van een geweldig niveau. We maakten geen gebruik van het wijnarrangement, maar bestelden een fles witte huiswijn, die met een prijs van € 21,00 werkelijk waar voor zijn geld was. Kruidig, met een lange afdronk. Kraanwater op ons verzoek, in een karaf, gekoeld met ijsblokjes. Heerlijke warme broodjes met boter dan wel olijfolie: net zo veel als we wilden. Uitstekend tempo waarmee de gerechten door kwamen. Bij een review past natuurlijk ook een 'kritische noot'. Het enige wat ik wat 'overdone' vind, is, dat de bediening ook nog je glas water steeds bijvult. Je krijgt dan een beetje het gevoel dat je je best moet doen om je glas dan leeg te hebben. Maar dat is dan ook spijkers op laag (kraan)water zoeken. We komen graag (voor de derde keer) terug. Lijstaanvoerder in de recensies van De Gelderlander: dik verdiend.

W.G. Maatman op 08 september 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden