Deal
Deal
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de restaurantweek vanmiddag geluncht in "'t Raedthuys".
We waren hier al eerder en ook dit keer is het prima bevallen.
Omdat we in het kader van de restaurantweek hier aten,m hadden we geen keuzemogelijkheden, maar kregen we het vaste lunch-menu voorgeschoteld.
Dat was zeker geen straf. Allereers...
In het kader van de restaurantweek vanmiddag geluncht in "'t Raedthuys".
We waren hier al eerder en ook dit keer is het prima bevallen.
Omdat we in het kader van de restaurantweek hier aten,m hadden we geen keuzemogelijkheden, maar kregen we het vaste lunch-menu voorgeschoteld.
Dat was zeker geen straf. Allereerst een viertal schaaltjes met amuses, waarbij het kopje venkelsoep bijzonder in de smaak viel. Voorgerecht: Hollandse garnalen tartaal en een kroketje met kreeft. Het hoofdgerecht was gebakken griet met cantarellen en een mousse van o.a. pastinaak. De lunch werd afgesloten met een yoghurt mousse en yoghurt ijs met rood fruit. Daarbij een heerlijke desertwijn gekozen. Weet de naam niet meer, maar het was een rode Italiaanse wijn met een erg laag alcoholpercentage (ik meen 5%).
De huiswijn waar ik een paar glazen van heb gedronken was prima en combineerde uitstekend bij deze gerechten.
Dit restaurant is rijp voor een Michelin ster. Enige minpuntje was het flesje plat water die achteraf voor € 4,50 op de rekening stond. Het komt op ons wat sympathieker over als dat zonder te betalen op tafel wordt gezet.
Heerlijk gelunched! We komen vaker bij 't Raedthuys en iedere keer is het weer TOP!
Wij hebben een prima avond gehad in het Raedthuys. De bediening was uitstekend en het restaurant was smaakvol ingericht. Het eten was prima maar liet hier en daar te wensen over. De gerechten waren netjes opgemaakt en zagen er voortreffelijk uit! Echter de verschillende smaken en nuances per bord leken erg veel op e...
Lees hele reviewWij hebben een prima avond gehad in het Raedthuys. De bediening was uitstekend en het restaurant was smaakvol ingericht. Het eten was prima maar liet hier en daar te wensen over. De gerechten waren netjes opgemaakt en zagen er voortreffelijk uit! Echter de verschillende smaken en nuances per bord leken erg veel op elkaar. Het eten smaakte daardoor wat gewoontjes. Het vlees van het hoofdgerecht; een stukje rund benoemd als sukade was erg stug. Ook in het dessert miste ik de souplesse; we kregen roomijs met hangop, verse rode vruchtjes afgewerkt met stukjes crumble kortom als concept heel goed. Echter het roomijs was te hard en had sporen van Te diep ingevroren vriesijs wat een vreemd knarsende smaak in de mond achter liet.
Toch was in zijn totaliteit het eten voldoende. En zeker met de sfeer en uitstekende service was de avond geslaagd. Maar op de vraag of ik terug zou komen moet ik eerlijk zeggen; het restaurantweek menu was prijs kwaliteit technisch redelijk in verhouding. Maar als ik deze kwaliteit van eten geserveerd zou krijgen voor de normale prijzen (te zien op de menukaart van de website) vind ik dit erg uit balans. Kortom voor het eten en prijs/kwaliteit verhouding hierin zou ik niet per definitie terug komen. Wat ik toch erg jammer vind omdat de rest van de zaken zo goed op orde zijn!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!