8.9

't Raedthuys*

Frans | €€€
(1021)
95% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 1021 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1021 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

de terechte nummer 1 in de Gelderlander

D Blankenstein op 31 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer gezellig gedineerd. Smaak van de verschillende gerechten was uitstekend, echter van een enkel gerecht was een onderdeel (saus) aan de hartige kant. Bediening was uitermate attent echter tgv de drukte werd onze koffie bestelling vergeten.
Al met al vinden wij, op een paar kleinigheden na, het restaurant zeker a...

Lees hele review

Zeer gezellig gedineerd. Smaak van de verschillende gerechten was uitstekend, echter van een enkel gerecht was een onderdeel (saus) aan de hartige kant. Bediening was uitermate attent echter tgv de drukte werd onze koffie bestelling vergeten.
Al met al vinden wij, op een paar kleinigheden na, het restaurant zeker aan te bevelen. Men deed zijn best het ons naar de zin te maken. En dat is zeker gelukt!

F.H. Carbasius Weber op 31 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een goed restaurant. Hans den Engelsen maakt gerechten met klasse en Karina van de Kolk combineert daar prachtige wijnen bij. Wat een gastvrouw, heerlijk. We hebben ervan genoten. De kunstcollectie is ook zeer fraai, ze mogen trots zijn dat ze galerie Wanrooij Fine Art aan zich hebben weten te koppelen.

Willem de Bruin op 31 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een topklasse restaurant met een tongstrelend menu wat een verwennerij ! Terzake kundige bediening, ingetogen en onopvallend aanwezig en uiterst vriendelijk. Een verademing...we hebben een heerlijke culinaire reis gemaakt. Opbouwende 'kritiek' de stoelen zitten weliswaar goed, maar doen uw restaurant tekort. We komen absoluut terug!

Annelies Meddeler op 30 augustus 2010

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten, de bediening was zeer correct EN gezellig. Wat ikzelf erg op prijs stelde was dat er voor de bob een aangepast wijnarrangement is. Dit is een super idee wat meer restaurants over zouden kunnen nemen. Zo kon ik toch van alles wat proeven.
Volgende restaurant-week ga ik hier zeker weer proberen te reserveren.

Jolanda Wouters op 30 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden