Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 176 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hier voor het eerst gegeten. Leuke ontvangst. Verrassende gerechten in het 3 gangen menu. Bediening was goed. Gerechten mooi opgemaakt en lekker.
Enige minpuntje was de temperatuur. Bij het binnenkomen of weggaan van gasten bleef de deur weleens op een kier open en dat was met de buitentemperatuur van zo’n 7 graden niet prettig. Er kwam veel koude lucht naar binnen.
Verrukkelijk gegeten, leuk gepresenteerd, en kwalitatief goed.
Aparte ingrediënten in leuke combinatie.
Bediening attent en vriendelijk.
Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer.
Vriendelijke bediening
Aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.