Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 42,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 62,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NUWat 33 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Echt heerlijk verfijnd gegeten in een heerlijke omgeving! Bediening ook ontzettend vriendelijk en vakkundig!
Heerlijke avond gehad. Super lekkere gerechten gegeten. Bediening was ook geweldig. Top!
beste Judith
hartelijke dank voor je geweldige bericht dankje wel
met vriendelijke groet
Andre Driezen
Heerlijk 6 gangendiner van prima kwaliteit. Mooie smaakcombinaties. Niet overdreven. De porties waren precies voldoende. Heerlijke Grune veldlinger.
Lekker eten; verassende smaken en vriendelijke bediening
Leuke zaak, lekker gegeten en uitstekende muziek deze avond.
Bedankt voor de mooie review en graag tot ziens!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
beste Esther
hartelijke dank voor jullie complementen heel graag gedaan
culinaire groet Andre Driezen