Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben op dinsdag 29.11. gegeten bij Tante Koosje en het was van begin tot eind fantastisch. De service was buiten gewoon attent en vriendelijk. Het eten was en spannende combinatie van verschillende smaken en op heel hoog niveau. Ik kan iedereen alleen aanraden om bij Tante Koosje te eten of nou met familie, vrienden of je lief.
Zeer sfeervol restaurant. Mooie gerechten, goed over nagedacht. Fazant was boterzacht. Een nadeel maar dat is in de gehele horeca een punt: wijnen per glas zijn veel te duur.
Onder de kerktoren schijnen de lampen sfeervol oranje waardoor de entree tot het hofje waar de bistro aan ligt gelijk mediterrane gevoelens oplevert; en dat in November....
Het top 5-gangen thema menu werd gelukkig (haha) nog wel gelardeerd met drie amuses waarbij het aanbevolen wijn arrangement perfect klopte. Je ...
Onder de kerktoren schijnen de lampen sfeervol oranje waardoor de entree tot het hofje waar de bistro aan ligt gelijk mediterrane gevoelens oplevert; en dat in November....
Het top 5-gangen thema menu werd gelukkig (haha) nog wel gelardeerd met drie amuses waarbij het aanbevolen wijn arrangement perfect klopte. Je moet alleen wel doordrinken (zelfs al ga je als laatste weg) lekker eten en drinken in deze entourage en in deze schakering kost gewoon tijd... Tijd die ik iedereen kan aanraden uit te trekken voor een bezoekje aan Tante Koosje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.