Deal

Deal

Magnifiek 4-gangen diner
€ 58,50 € 38,50

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 38,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 58,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 478 mensen zeggen over El Qatarijne

9.2 Gebaseerd op 478 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wat een domper"
6.0 Keuken 9 | Service 1 | Sfeer 8

Wat een domper. We hadden voor 11 personen gereserveerd, maar helaas konden twee mensen door overmacht niet komen en ware we waren uiteindelijk met 9 mensen. Verder goed gegeten, dat was allemaal prima in orde. Hele vriendelijke bediening, daar ook niks mis mee. Uiteindelijk kregen we de rekening, hier in eerste ins...

Lees hele review

Wat een domper. We hadden voor 11 personen gereserveerd, maar helaas konden twee mensen door overmacht niet komen en ware we waren uiteindelijk met 9 mensen. Verder goed gegeten, dat was allemaal prima in orde. Hele vriendelijke bediening, daar ook niks mis mee. Uiteindelijk kregen we de rekening, hier in eerste instantie niet heel goed naar gekeken en ook nog een flinke fooi gegeven. Later ontdenkte ik dat er niet voor 9 maar doodleuk voor 11 mensen was afgerekend. Hierop terug gegaan naar het restaurant om aan te geven dat er een fout was gemaakt. Nee, dit was geen fout, we hadden voor 11 mensen gereserveerd, het is een commercieel bedrijf en we moesten dus gewoon voor 11 betalen. Er werd verwezen na een no-show clausule - we waren er toch! Ja, helaas konden 2 mensen van de 11 niet door overmacht, maar dan ga dat toch niet in rekening brengen. Ik snap echt heel goed dat er horken zijn die reserveren en helemaal niet komen opdagen. Dat vind ik ook onbeschoft tegenover het restaurant, maar dit slaat de plank ook helemaal mis. Er werd dus helemaal niks met mijn "klacht" gedaan, geld in de la en tot ziens. Dit heb ik daadwerkelijk nog nooit meegemaakt.

Gast op 08 oktober 2024
Geverifiëerd

"Top restaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Toprestaurant, we gaan er zeker terugkomen.

Johanna op 07 oktober 2024
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar!"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in de Restaurantweek ,heel verzorgd met een glaasje bubbels vooraf en echt erg lekker dessert als afsluiting. Goede bediening die goede toelichting gaf en prima advies over bijpassende wijnen had.

Marjan Wertwijn op 07 oktober 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Fijne bediening. Wij komen zeker terug.

Jenny Sandra DORS op 07 oktober 2024
Geverifiëerd

"Goed eten!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, bijzondere combinaties en goede en aardige service

TC op 05 oktober 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over El Qatarijne

Keuken: Mediterraans, Fusion, Midden-Oosters

Restaurant El Qatarijne ligt in het historische centrum van Utrecht. Bij het restaurant komen culinaire tradities en innovatie op mediterrane wijze samen. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Bij El Qatarijne ervaar je gastvrijheid op hoog niveau. De echte Franse klassiekers worden in een nieuw eigentijds en dynamisch jasje gestopt. Elk menu wordt telkens opnieuw verrassend gehouden. Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Pak je kans en geniet van een geweldige avond uit bij El Qatarijne!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden