Wat 41 mensen zeggen over Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher)
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bij onze boeking hadden we aangegeven dat er 1 persoon bij zou zijn met een lactose allergie. Bij onze bestelling bleek dat het personeel hier totaal geen idee van had wat het was en of er gerechten waren die daar aan konden voldoen. Na veel heen en weer gepraat komen we dan eindelijk op een punt oke dat kunnen we d...
Lees hele reviewBij onze boeking hadden we aangegeven dat er 1 persoon bij zou zijn met een lactose allergie. Bij onze bestelling bleek dat het personeel hier totaal geen idee van had wat het was en of er gerechten waren die daar aan konden voldoen. Na veel heen en weer gepraat komen we dan eindelijk op een punt oke dat kunnen we dus bestellen, word er steevast het verkeerde gebracht.
Daarnaast voor het bedrag dat per couvert moest worden afgerekend was het een bijzonder mager menu met minimale groeten en een minibakje met een stuk of zes frietjes. Ook het systeem met de vouchers was volledig onbekend, het ging zelfs zover dat ze dachten dat we per couvert een toeslag wilde betalen van € 20,--
Erg jammer van zo'n mooi restaurant met dit hulpeloze amper Nederlands sprekend personeel.
Zelf om drankjes moeten vragen omdat de bediening de lege glazen niet ziet. Geen bestek krijgen bij de hoofdgerecht en je besteld een asian beefspies die alles behalve asian is. Er zat niet eens peper of zout op! Dan geef je het aan maar wordt er verder niets mee gedaan. Heel jammer! Voor ons was het in dit restaurant, een keer maar nooit meer!!
We hebben eerst rondgewandeld, daarna achter in de tuin een drankje en een hapje vooraf om te genieten van de stilte en de rust. Van het diner genoten, vriendelijk personeel en mooie entourate.
heerlijk gegeten in een sfeer vol restaurant
goede prijs/prestatie. alleen de meerprijs is een aandachtspunt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Deurne e.o.
Over Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher)
Keuken: Nederlands
Dineren in een voormalig en monumentaal klooster: het kan bij Bar Bistro DuCo Deurne (by Fletcher). Het klooster opende in 1954 voor het eerst haar deuren als Missiehuis, aan de weg van Deurne naar Vlierden. Nu kun je in dit prachtige gebouw plaatsnemen voor een heerlijk diner in dé culinaire hotspot van het karakteristieke 4-sterren hotel: Bar Bistro DuCo Deurne. Hier bereid de chef-kok de vis- en vleesgerechten op de Josper houtskooloven, wat een unieke smaaksensatie creëert. De menukaart bevat diverse producten uit de Peelstreek maar ook smaken en stijlen uit de internationale keuken. In de zomermaanden kun je bij mooi weer plaatsnemen op het zonnige terras, waar de gerechten voor jou worden klaargemaakt in de buitenkeuken. Kortom: genieten geblazen bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe!