Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 175,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 195,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 februari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 578 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke lunch gehad tijdens restaurantweek.
Mooie mondvermaakjes om te beginnen. Daarna subtiele gerechten. Fraai dat de venkel van het hoofdgerecht terug kwam in het nagerecht.Verrassende wijnen met een mooie rode wijn uit Calfornië , bijna beaujolais-achtig, bij de vis. Een enthousiaste sommelier en ook verder ...
Heerlijke lunch gehad tijdens restaurantweek.
Mooie mondvermaakjes om te beginnen. Daarna subtiele gerechten. Fraai dat de venkel van het hoofdgerecht terug kwam in het nagerecht.Verrassende wijnen met een mooie rode wijn uit Calfornië , bijna beaujolais-achtig, bij de vis. Een enthousiaste sommelier en ook verder prettig ongedwongen bediening. Een heel goede prijs/kwaliteit verhoudin.-Probeer in Engeland of Frankrijk maar eens voor dit geld te lunchen in een 2sterren zaak.
Het was een heerlijke avond. Wij kenden elkaar in januari 40 jaar en vonden dat een gebeurtenis om te vieren. Wij werden die avond heel relaxed ontvangen. Het diner met het wijnarrangement werd gezellig en met kennis aangeboden. Wij hebben een goede herinnering aan deze avond over gehouden.
je zou verwachten dat de prijzen wat schappelijke worden met de korting van 'n dinerjaarkaart... not. je bent dan alsnog 125 euro kwijt voor iets wat het in mijn ogen niet echt waard is. er zijn leukere/betere restaurants. los van het feit dat de keer dat ik er was de eigenaar 'n aardig luidruchtig meningsverschil had met 'n potentiele eter die voor minimaal 40 man wilde reserveren
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)