Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 23,75 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 43,75. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 76 mensen zeggen over Fleurian
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vriendelijke mensen en lekker eten in ongedwongen sfeer.
Het was heerlijk en wij komen zeker terug.
We hebben gereserveerd via restaurantdinercheque,
en dan krijg je een aangepaste kaart om een keuze te maken.
Wat we hadden besteld was goed verzorgt en lekker, alleen de kwantiteit
legt het op sommige onderdelen af tegen kwaliteit
Een gewoon dorpsrestaurant met erg jong personeel, dat wel zijn best deed. Kwaliteit van het eten was goed, maar niets bijzonders. Je eet van een kale tafel, dus geen placemat of andere tafelbedekking. Ook geen kaarsje. Wij bestelden vooraf de garnalen bisque (die oke was) en de Thaise rundvleessalade (die uit meer ...
Lees hele reviewEen gewoon dorpsrestaurant met erg jong personeel, dat wel zijn best deed. Kwaliteit van het eten was goed, maar niets bijzonders. Je eet van een kale tafel, dus geen placemat of andere tafelbedekking. Ook geen kaarsje. Wij bestelden vooraf de garnalen bisque (die oke was) en de Thaise rundvleessalade (die uit meer vlees dan salade bestond). Als hoofdgerecht kozen wij de Ierse Steak met bearnaisesaus en de gebakken mosselen. De Ierse Steak zou een 'malse' steak moeten zijn, maar die van mij was redelijk taai (zelfs me een taaie draad erin) en flauw. De bearnaisesaus was goed, maar werd zonder lepeltje ernaast gezet. De garnering bestond grotendeels uit stukjes paprika en een paar stukjes champignon, maar was niet speciaal. De gebakken mosselen werden op eenzelfde bedje van paprika opgediend en waren meer 'gekookt' dan 'gebakken'. Het piepkleine bakje mayonaise bij de frietjes werd bovenop de frietjes gezet. Het bier werd niet ingeschonken. De broodbordjes werden omgekeerd op het brood op tafel gezet.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Huijbergen e.o.
Over Fleurian
Keuken: Fusion, Nederlands
Fleurian is een restaurant met een gevarieerde menukaart voor jong en oud. Van een malse Australische bavette tot aan gamba’s bereid op Oosterse wijze of pannenkoeken. Ook worden seizoensgebonden producten zoals asperges en mosselen geserveerd.
's Zomers kunnen gasten plaatsnemen op het terras en genieten van een hapje en een drankje. Een aanrader is de verse wafel met Huijbergse aardbeien!
Achter Fleurian staat Jordy van Dongen, die al vele jaren werkzaam is in het restaurant. Hij heeft alle facetten van het horecavak meegemaakt en weet daarom precies wat gasten kunnen verwachten.
Op 1 juli 2021 ging Jordy samen met twee vrienden het avontuur aan om zijn droom te verwezenlijken: een eigen restaurant. Na twee jaar hebben zijn compagnons besloten om een andere weg in te slaan, maar dit heeft Jordy niet ontmoedigd. Hij gaat graag verder met het uitbouwen van zijn droom.
Natuurlijk kan Jordy dit niet alleen. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vriendin Kirsten Huijsmans, die met veel liefde en plezier de gasten ontvangt en zorgt voor een fijne ervaring in het restaurant.
Samen met het team zorgen Jordy en Kirsten ervoor dat elke gast een prettige horeca-ervaring beleeft, van begin tot eind!