Wat 1359 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eigenlijk niets op aan te merken.
Voor de 4e keer bij 't Amsterdammertje gegeten. Ondanks de mooie verbouwing en professionalisering van de brigade lijkt de sleet er wat op te zitten. De gerechten zijn wel erg bedacht. Wijnen zijn erg doorsnee. Het is niet meer het pure genieten. Het is nog steeds goed, maar minder dan het was.
De hele avond was een culinair feest dat alles met een superieure gastvrijheid .
Een tien met een griffel.Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over 't Amsterdammertje*
Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.
Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.
Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.
Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.
Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.