Deal

Deal

All you can eat
€ 34,50 € 14,50

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 14,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 34,50. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 4 mensen zeggen over Becxy Wereldrestaurant

3.6 Gebaseerd op 4 reviews. 25% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wat een ballentent"
4.7 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 2

We keken er erg naar uit om hier te gaan eten door de aantrekkelijke aanbieding.., helaas was her een valstrik. We hadden een all you can eat buffet voor 2 personen.. op de site stond dat er sushi zou zijn en allerlei andere lekkere gerechten.. bij aankomst viel het al gelijk op dat het een misleiding was.. en was e...

Lees hele review

We keken er erg naar uit om hier te gaan eten door de aantrekkelijke aanbieding.., helaas was her een valstrik. We hadden een all you can eat buffet voor 2 personen.. op de site stond dat er sushi zou zijn en allerlei andere lekkere gerechten.. bij aankomst viel het al gelijk op dat het een misleiding was.. en was een lege kille tent met geen sfeer.. de "ober" liep in werk kleding alsof hij direct van de bouw kwam.. heel vreemd.. ma ander half uur wachten kregen we 1 kipspisje.. die wel lekker was maar het duurde zo ontiegelijk lang voor we het volgende gerechtje kregen.. na dik 3 uur hadden we er genoeg van.. we hebben 5 gerechtjes geproeft .. en door het veelste lange wachten was onze eetlust en geduld op.. de "ober" en de kok hadden duidelijk geen goede communicatie.. de kok liep haar benen uit haar lijf terwijl de ober vanaf de bar op haar vingers keek.. deze man was duidelijk niet nuchter... nadat we aangaven weg te gaan schoof hij een belachelijk hoge rekening onder de neus... ASSOCIAAL.. deze tent is een oplichtingspratijk!! Ga er niet heen!!

Timon Spek op 22 oktober 2024
Geverifiëerd

"Slecht"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Aardige man in de bediening. Verder alles echt slecht.

Trees op 07 oktober 2024
Geverifiëerd

"Een afrader"
2.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 2

Het leek meer op een snackbar dan op een restautant.
Het eten was onvoldoende opgewarmd.
De deur moest op een kier voor de ventilatie en dus was het koud binnen.

BD op 05 oktober 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Met een klein groepje gegeten via de restaurant week actie.
Als je eens iets anders wilt en je bijzondere gerechten wilt eten, ben je op de goede plek. Ter plekke klaargemaakt in Afrikaanse, Spaanse smaken. Stuk voor stuk erg lekker!
Doordat ze opstartend zijn, zijn ze nog wat zoekend en kan de service en snelheid...

Lees hele review

Met een klein groepje gegeten via de restaurant week actie.
Als je eens iets anders wilt en je bijzondere gerechten wilt eten, ben je op de goede plek. Ter plekke klaargemaakt in Afrikaanse, Spaanse smaken. Stuk voor stuk erg lekker!
Doordat ze opstartend zijn, zijn ze nog wat zoekend en kan de service en snelheid van serveren wat sneller. Uiteindelijk hebben we met een heerlijk toetje onze buikjes heerlijk vol gegeten.

H op 28 september 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Becxy Wereldrestaurant

Keuken: Aziatisch, Amerikaans, Afrikaans

Becxy Wereldrestaurant in Apeldoorn is een levendig restaurant waar je onbeperkt kunt genieten van een breed scala aan wereldse gerechten. Van sushi en grillgerechten tot wokschotels en desserts, het restaurant biedt een gevarieerd buffet dat zelfs de meest kieskeurige eter tevreden stelt. De moderne en kleurrijke inrichting geeft het restaurant een gezellige en dynamische sfeer, ideaal voor een uitje met familie of vrienden.

Bij Becxy draait alles om keuzevrijheid en kwaliteit. De gerechten worden continu vers bereid, en je kunt zelf je favorieten samenstellen en zo vaak teruggaan als je wilt. Van Aziatische specialiteiten tot internationale favorieten, er is voor ieder wat wils. De ontspannen sfeer en de vriendelijke service zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Het is de perfecte plek om zonder haast te genieten van lekker eten en goed gezelschap.

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden