9.1

10Tables

Frans | €€ | Menu
(58)
93% aanbevolen
BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

Perfect 3-gangen Chef's menu
€ 47,- € 27,-

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke MediaMarkt restaurantvouchercode in. 

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je restaurantvoucher in of toon deze digitaal op je smartphone. De restaurantvoucher t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op. Maximaal 1 voucher per 2 personen. De menuprijs van € 27,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 47,-. Zie ook de voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU

Wat 58 mensen zeggen over 10Tables

9.1 Gebaseerd op 58 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Ok. but hidden costs not OK"
5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Did not like the fact that we had to pay the Oysters outside the 5 course menu and that was nowhere indicated.

jose camilo cabanzo cadena (1 review) op 21 augustus 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten! Alleen die muziek ..."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben zeer genoten van de creaties van chef-kok Arjan Dekkers. Bijzonder ook dat het restaurant een geheel open keuken heeft: je kunt zien hoe de gerechten worden bereid, erg leuk! Klein minpuntje is de (niet-achtergrond)muziek. Deze heel erg "middle-of the-road" en daarmee niet passend bij dit mooie culinaire n...

Lees hele review

We hebben zeer genoten van de creaties van chef-kok Arjan Dekkers. Bijzonder ook dat het restaurant een geheel open keuken heeft: je kunt zien hoe de gerechten worden bereid, erg leuk! Klein minpuntje is de (niet-achtergrond)muziek. Deze heel erg "middle-of the-road" en daarmee niet passend bij dit mooie culinaire niveau. Het staat bovendien te luid. Punt van aandacht voor dit verder fijne, intieme restaurant.

Lex Gunnink op 16 augustus 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gastrodiner in een mooi ambiance met super vriendelijk personeel."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een verrassende culinaire avond, verfijnde gerechten, hebben gekozen voor bijpassende wijn, een 4 gangen ipv 3.
We zijn gestart met een heerlijk bubbel, en waren bij ieder gang verrast, van de prachtige smaken en de mooi opgemaakte borden.
De bediening was super aardig en gaf duidelijk uitleg bij iedere gerecht en de wijn.
Een echte aanrader, wij komen zeker terug.

Thea Van gool op 16 augustus 2024
Geverifiëerd

"Wat heeft je onlangs verrast?"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

‘Wat heeft je onlangs verrast?’ kwam ik deze week als vraag tegen op een theezakje. Makkelijk antwoord: 10tables! Het was een last-minute gepland etentje en we kenden dit restaurant geen van beiden. Het bleek in één woord geweldig. De oesters met een glaasje cava waren een heerlijke binnenkomer (ik heb een hekel aan...

Lees hele review

‘Wat heeft je onlangs verrast?’ kwam ik deze week als vraag tegen op een theezakje. Makkelijk antwoord: 10tables! Het was een last-minute gepland etentje en we kenden dit restaurant geen van beiden. Het bleek in één woord geweldig. De oesters met een glaasje cava waren een heerlijke binnenkomer (ik heb een hekel aan passievrucht, maar de combi met een van de oesters was geweldig), de amuses (die qua presentatie dan misschien wel net iets te veel op elkaar leken, maar qua smaken elk op een heel eigen manier een waar genot waren), de fantastische tonijntartaar en tomatenrisotto, mjammie. Het hoofdgerecht van lamschenk was dan misschien het minst indrukwekkend van alles, maar nog steeds erg lekker. Het toetje was weer geweldig. En, ook niet onbelangrijk: de wijn pairings waren fenomenaal. Hier kom ik zeker nog vaker, ook voor het vriendelijke, professionele en totaal niet opdringerige team, met hun optimale timings.

Katja de Vries op 10 juli 2024

"Absolute aanbeveler"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Top restaurant met vriendelijke personeel en duidelijk op weg naar de top

Clemens op 29 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 10Tables

Keuken: Frans

Ontdek een smaakvol avontuur bij 10Tables in Eindhoven. In het bruisende Eindhoven draait alles om een scala aan smaken en het pure genot bij 10Tables. Onder de bekwame leiding van chef Arjan word je meegenomen op een reis vol verrukkelijke smaaksensaties, variërend van zoet, zuur, zout, bitter tot umami. Om de gastronomische ervaring nog verder te verrijken heeft sommelier Niek een uitgekiende selectie aan wijnen voor je in petto! Met een kunstzinnige samensmelting van smaken en grenzeloze creativiteit van zowel de chef als de sommelier, zit je bij 10Tables helemaal goed voor een ontspannen en culinair avondje uit!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden