What 36 people say about Vecera
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Vriendelijke gastvrouw. We hebben er echter heel lang gezeten. Het eten duurde lang voor het klaar was. Sommige dingen waren heel lekker zoals het stukje vlees en de vis. Andere was ik niet zo onder de indruk. Het was prima voor een keer. Erg lekkere wijn.
Fantastisch lekker gegeten voor een mooie prijs
Dat kan bij Bas. Wat een verwennerij met mooi gekozen producten
Map All restaurant deals in Hendrik-Ido-Ambacht
About Vecera
Cuisine: Mediterranean
Meet restaurant Vecera in Hendrik-ido-Ambacht. This restaurant, formerly known as Restaurant BAS, has undergone a thorough renovation and received a new name and look. At Vecera you can enjoy the high quality creations of Chef Bas. He employs his own cooking style, combining classic French cuisine with modern, Burgundian influences. He emphasizes freshness and seasonal ingredients. For Bas, it's all about the overall picture and the balance between all the flavors on the plate. Hostess Nikolina is Croatian by origin and together with partner Bas she has managed to weave her roots into the dishes.
When can Bas and Nikolina welcome you at Vecera?