What 584 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Op een zonnige middag hebben wij op het terras genoten van een exquise lunch. De gecombineerde gerechten met passende wijnen, hartelijke bediening maakten het tot een fijne middag
Echt geweldige avond gehad bij het team van Ratatouille. Bijzonder verfijnd, heerlijk eten, erg goede bediening, en dat - ieg tijdens de Restaurantweek - tegen alleszins redelijke prijzen (voor wat je krijgt). Als ik uit eten ga, wil ik eten dat ik niet zelf kan maken: en dat kunnen ze hier: en hoe! Wanneer een volgende Michelin ster?
Wat een genot.Heerlijke gerechten. Amuse ook bijzonder.
Verrassend opgediend.
Restaurantweekmenu genomen. Zeer uitgebreid en verrassend.
Erg veel werk gemaakt van wat je op je bord krijgt. Wat een prachtige creaties en zo heerlijk!
Personeel ook heel professioneel en vriendelijk
Map All restaurant deals in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.