What 584 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We hebben een 4 gangen menu in het kader van de restaurantweek. Ontvangst en bediening was hartelijk en vriendelijk. Het eten was een lust voor het oog, de wijnen waren bijzonder en lekker. Kortom voor herhaling vatbaar.
heerlijk gegeten in Ratatouille. met name de signature dish gepresenteerd door de chef zelf en de presentatie van het kaas-dessert waren fantastisch.
De bediening was jong maar uiters professioneel. Bij de uitleg van de wijnen was het duidelijk dat hier een sommelier werkt die zijn vakk uitmuntend verstaat.
Onze ervaring was dat we de combinatie van service, keuken en sfeer een ratatouille vonden. Het eten heerlijk en een feestje om naar te kijken. Maar de sfeer in het restaurant was nauwelijks voelbaar, dus kaal voelt het aan. Er is geen interactie tussen personeel en cliënten. Je merkt dat de bereiding van het eten v...
Read full reviewOnze ervaring was dat we de combinatie van service, keuken en sfeer een ratatouille vonden. Het eten heerlijk en een feestje om naar te kijken. Maar de sfeer in het restaurant was nauwelijks voelbaar, dus kaal voelt het aan. Er is geen interactie tussen personeel en cliënten. Je merkt dat de bereiding van het eten voorop staat en daarin mis je een belangrijke item nl. contact. We hebben daarnaast meer dan 1,5 uur moeten wachten op ons eerste gerechtje.
Dus al met al, verdient nog wat aandacht.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.