What 584 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
prima avond gehad in deze aanwinst voor haarlem, met 2 vrienden genoten van een prima menu met heerlijke wijnen. super bediening door stel leuke meiden(dames)met kennis van zaken en humor
Heerlijk gegeten: bijzondere smaakcombinaties!!, wordt super rekening gehouden met voorkeuren.
zeer vriendelijke en professionele bediening. Enige minpuntje wat ik kan noemen zijn de niet zo comfortabele stoelen.
Bij Ratatouille had ik met drie vriendinnen voor een Restaurantweek lunch gereserveerd met drie gangen. De start begon al goed toen we een heerlijke amuse kregen met niet één maar drie verschillende hapjes. De andere gangen hadden ook verschillende elementen en waren zeer divers samengesteld. Ook het wijnarangement was uitstekend gebalanceerd bij de gerechten. Verrassend goed. Een aanrader!
Map All restaurant deals in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.