What 584 people say about Ratatouille Food & Wine*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten! We waren met een groep en het verliep allemaal redelijk soepel. Ook voor de vegetariërs een overheerlijke smaaksensatie! Ga zeker binnenkort weer. Dank voor de goede zorgen.
Dit was een avond om niet te vergeten! Alles klopte: sfeer, bediening, maar natuurlijk bovenal het eten: wat een smaken!
Dat een restaurant met een ster prima eten serveert, mag je verwachten. En dat was ook zo. De bediening echter is absoluut geen ster waardig. We werden naar onze tafel begeleid door een meisje die mijn jas nog over haar arm hield, waarmee ze dus ook weer terug moest lopen naar de garderobe. De fles witte wijn die wi...
Read full reviewDat een restaurant met een ster prima eten serveert, mag je verwachten. En dat was ook zo. De bediening echter is absoluut geen ster waardig. We werden naar onze tafel begeleid door een meisje die mijn jas nog over haar arm hield, waarmee ze dus ook weer terug moest lopen naar de garderobe. De fles witte wijn die wij bestelden was niet koud, dus moest nog even bijgekoeld worden. De ober haalde zowel bij het voorgerecht als het tussengerecht mijn bord weg, terwijl ik de laatste hap nog in mijn mond had. En halverwege de maaltijd werd er een grote schoonmaakwagen door de zaak gereden en werd er gedweild omdat er kennelijk iets gevallen was. Iets wat ook veel subtieler had kunnen gebeuren. Kortom we hebben heerlijk gegeten, maar ons ook heel erg verbaasd omdat we dit soort service in dit restaurant niet hadden verwacht.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Ratatouille Food & Wine*
Restaurant Ratatouille Food & Wine is situated on the spaarne in Haarlem at a beautiful location. The restaurant is located in a building full of character and attractively decorated. The restaurant is characterised by its accessible environment and the excellent price-quality ratio and is just like ratatouille a mix of French cuisine.
Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurant at the award ceremony of their first star: less expensive, less rigid, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes.
Chef Joshua Jaring likes to surprise you with colours and shapes and pays a lot of attention to the preparation of the plates. This time and again creates curiosity and a wow effect for the guest, making classic flavours very interesting! Jozue combines home-grown products with international flavours.
There is also a choice of more than 460 sublime wines from the enormously extensive wine list. Come and enjoy a delicious lunch or an amazing dinner and be taken into the culinary world of the chef.
The restaurant was awarded its first Michelin star in 2014. They received 16 Gault&Millau points.